שבת בפתח: טריפל טעמים בעוגה אחת מאלפת
נאוה כרמון No Comments on שבת בפתח: טריפל טעמים בעוגה אחת מאלפתהיא בשלושה טעמים, היא חלבית, היא עם שמנת מתוקה ושוקולד וזה הופך אותה למושלמת • מי שטרח בערב שבת יתענג בשבת
התכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו
- הגאון הרב אברהם יוסף בדברים נוקבים: "נשיאה בעול היא הדדית"
- צה"ל השמיד עשרות רקטות שהיו מוכנות לשיגור לרחבי הארץ
- בערב שביעי של פסח שומעים ורואים את שירת הים • צפו
- יומיים אחרי התאונה: השר בן גביר שוחרר מבית החולים
תגיות
שבת בבוקר, עוגה חלבית מצוינת , כוס קפה מהביל, תענוג אמיתי.
עוגת שוקולד בשלושה טעמים
המוצרים:
(מתאים לתבנית בקוטר 24 ס"מ או בגודל 30X20 ס"מ)
• 3 גביעים (750 גרם) גבינה לבנה 9%
• 5 כפות סוכר
• 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
• 1 חבילה (80 גרם) אבקת אינסטנט פודינג וניל
• 150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
• 150 גרם שוקולד חלב, שבור לקוביות
• 150 גרם שוקולד לבן, שבור לקוביות
• 1 כוסית אספרסו, או 1 כף קפה נמס מומס 2-ב כפות מים רותחים
• 3/4 כוס חלב
• 300 גרם ביסקוויטים
אפשרות לעיטור: פירות יער, תלתלי שוקולד
אופן ההכנה:
.1 שמים בקערה את הגבינה והסוכר וטורפים היטב.
.2 מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לקערת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות. מנפים את הפודינג לקערה ומערבבים בעדינות למרקם אחיד.
.3 שמים כל סוג שוקולד בקערה נפרדת. מחממים כל אחת מהקערות במיקרוגל עד שאפשר לערבב את השוקולד לקרם חלק (בודקים ומערבבים כל 30 שניות).
.4 יוצקים 1/3 מקרם הגבינה לכל קערת שוקולד ומערבבים היטב למרקם אחיד.
.5 מערבבים בצלחת עמוקה את הקפה והחלב. מרסקים את הביסקוויטים לקערה נפרדת, כך שיתקבלו חתיכות בגודל 1-כ ס"מ
.6 הרכבת העוגה: מניחים 1/3-כ מכמות הביסקוויטים בתחתית התבנית. יוצקים עליהם 1/3-כ מנוזל החלב-קפה. יוצקים את קרם השוקולד המריר ומיישרים. מכינים באותו אופן שכבות (ביסקוויטים, קפה, קרם שוקולד) עם קרם שוקולד החלב ולבסוף עם קרם השוקולד הלבן.
.7 אם רוצים – מעטרים את העוגה בפירות יער או שוקולד. מאחסנים במקרר 3 שעות לפחות. מגישים קר.
זמן הכנה: כשעה
דרגת קושי: קל
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.