שבת בפתח: טריפל טעמים בעוגה אחת מאלפת

נאוה כרמון No Comments on שבת בפתח: טריפל טעמים בעוגה אחת מאלפת

היא בשלושה טעמים, היא חלבית, היא עם שמנת מתוקה ושוקולד וזה הופך אותה למושלמת • מי שטרח בערב שבת יתענג בשבת

13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

שבת בבוקר, עוגה חלבית מצוינת , כוס קפה מהביל, תענוג אמיתי.

עוגת שוקולד בשלושה טעמים

המוצרים:
(מתאים לתבנית בקוטר 24 ס"מ או בגודל ‭30X20‬ ס"מ)

• 3 גביעים (750 גרם) גבינה לבנה 9%
• 5 כפות סוכר
• 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
• 1 חבילה (80 גרם) אבקת אינסטנט פודינג וניל
• 150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
• 150 גרם שוקולד חלב, שבור לקוביות
• 150 גרם שוקולד לבן, שבור לקוביות
• 1 כוסית אספרסו, או 1 כף קפה נמס מומס ‭2-ב‬ כפות מים רותחים
• ‭3/4‬ כוס חלב
• 300 גרם ביסקוויטים
אפשרות לעיטור: פירות יער, תלתלי שוקולד

עוגה בשלושה טעמים - נאוה כרמון

עוגה בשלושה טעמים – נאוה כרמון

אופן ההכנה: 
‏‭.1‬ שמים בקערה את הגבינה והסוכר וטורפים היטב.
‏‭.2‬ מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לקערת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות. מנפים את הפודינג לקערה ומערבבים בעדינות למרקם אחיד.
‏‭.3‬ שמים כל סוג שוקולד בקערה נפרדת. מחממים כל אחת מהקערות במיקרוגל עד שאפשר לערבב את השוקולד לקרם חלק (בודקים ומערבבים כל 30 שניות).
‏‭.4‬ יוצקים ‭1/3‬ מקרם הגבינה לכל קערת שוקולד ומערבבים היטב למרקם אחיד.
‏‭.5‬ מערבבים בצלחת עמוקה את הקפה והחלב. מרסקים את הביסקוויטים לקערה נפרדת, כך שיתקבלו חתיכות בגודל ‭1-כ‬ ס"מ
‏‭.6‬ הרכבת העוגה: מניחים ‭1/3-כ‬ מכמות הביסקוויטים בתחתית התבנית. יוצקים עליהם ‭1/3-כ‬ מנוזל החלב-קפה. יוצקים את קרם השוקולד המריר ומיישרים. מכינים באותו אופן שכבות (ביסקוויטים, קפה, קרם שוקולד) עם קרם שוקולד החלב ולבסוף עם קרם השוקולד הלבן.
‏‭.7‬ אם רוצים – מעטרים את העוגה בפירות יער או שוקולד. מאחסנים במקרר 3 שעות לפחות. מגישים קר.

זמן הכנה: כשעה
דרגת קושי: קל



0 תגובות